"Fantastisk service. Hurtig og meget fair pris."​ - En glad og tilfreds kunde

​Bilsyn – klargøring af din bil inden syn

Er din bil blevet indkaldt til syn, kan det være en god ide at tage den forbi vores værksted, inden den skal synes. Vi tilbyder at klargøre din bil, inden den skal til bilsyn, så du undgår, at den skal til omsyn. Vores autoværksted er beliggende i Sakskøbing, og vores kundekreds fordeler sig bredt ud over hele Lolland.

​Vi foretager et grundigt tjek af din bil inden synet

Når vi klargør din bil, foretager vi et grundigt tjek af bilen og vurderer, om den vil kunne gå igennem syn af bil med dens nuværende tilstand. Hvis det viser sig, at der er noget, der skal repareres, kan vi udføre reparationen efter aftale med dig til fordelagtige priser, og din bil vil således være klar til at bestå synet.

Der er også mange, der vælger at få kombinere klargøringen til bilsyn med det regelmæssige serviceeftersyn, så bilen kun skal på værksted én gang. 

​Hvor lang tid tager et bilsyn?

Et bilsyn tager ikke ret lang tid. Typisk tager det kun ca. 20 minutter for selve inspektionen.

​Hvad koster et bilsyn?

​Prisen på et bilsyn varierer alt afhængigt af, hvilken synshal du vælger at benytte dig af. Typisk koster det dog mellem 250 kr. og 500 kr.

Hvis du ønsker at få klargjort din bil inden synet, eller hvis du vælger at kombinere klargøringen med et serviceeftersyn, så koster det selvfølgelig lidt ekstra, selvom vi tilbyder en billig pris herpå. 

Til gengæld slipper du for at skulle betale for et eventuelt omsyn, hvis din bil ikke klarer sig igennem synet første gang, samtidig med at du slipper for at have din bil på værksted i længere tid end højst nødvendigt.

​Kontakt os for at indhente et tilbud eller bestille tid

Du er velkommen til at kontakte os på telefon54 77 22 44 eller e-mail pam@danbbs.dk, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på en reparation af din bil, inden den skal til syn, eller hvis du ønsker at bestille en tid hos os til klargøring af din bil inden bilsyn.​

Værksted for alle bilmærker

​Vores autoværksted, autoservice klarer alle dine bilproblemer og på alle bil mærker.

Stenslag fikses effektivt

​Vi monterer ny forrude på bilen, og udfører reparation af stenslag og bilruder.

Montering af dæk og fælge

​Vi monterer dæk, fælge og lignende - og altid til konkurrencedygtige priser.

Klargøring til syn

​Vi tilbyder grundig klargøring af din bil, så den uden problemer går igennem synstjek.

Kontakt P A M Service v/Mark Fris Hansen

Industrivej 8, 4990 Sakskøbing - Find vej

Tlf.: 54 77 22 44

E-mail: pam@danbbs.dk

CVR: 32742599

Åbningstider

​Man - tors: 08.00 - 16.00

Fre: 08.00 - 14.00

Lør - søn og Helligdage: Lukket